Oldermændenes Juleturnering 2012

Torsdag den 27. december 2012

Kære Jyske medlemmer af GGWA,

 Viceoldermanden og forsvarende mester i kampen om oldermændenes juleturnering har i dag været på baneinspektion i det østjyske – og meldingen er helt klar: Der bydes på grønne fairways og hurtige sommergreens.
Sagen er klar: Viceoldermanden forsvarer sin titel den 27. december med følgende program:

09.30:                 Velkomst på Norddjurs Golf Klub (vi hilser på hinanden og drikker en lille dram af allerbedste kvalitet)
10.00:                 Første bold teer ud – sportschefen har suverænt bestemt sammensætningen af spillere
10.07:                 Næste bold Teer ud
15.00:                 Samling på Panvej 5 i Randers, hvor vi  bl.a. nyder viceoldermandens hustrus gastronomiske tryllerier og en lille én til halsen
xx.xx:                 Tak for i dag, tak for i år, på gensyn næste år

Dresscode:

 Jeg håber, I har allieret Jer med svigermødre, hustruer, kærester og andre forhindrende elementer, således denne dag står mejslet i Jeres Kalendere.
Til Jeres inspiration vedlægges et lille foto af trofæet, som i dette øjeblik befinder sig i viceoldermandens velfortjente varetægt.

 

På gensyn den 27. december også kaldet tredje juledag.
Viceoldermanden har blandt andet oprettet en hotline forbindelse til DMI, hvor de seneste meldinger indikerer sne i de kommende dage efterfulgt af tøvejr, hvorfor der ikke forventes ændringer i det planlagte arrangement tredje juledag.

Mange glade hilsener
Viceoldermanden